Je browser ondersteund geen Javascript, hierdoor werkt hij mogenlijk niet optimaal.

Hebben we het over mijn zoon?

Deze interactieve voorstelling over lastige oudergesprekken is geschikt voor het hele team. Over ouders die het klakkeloos opnemen voor hun kind, problemen op jouw bordje leggen of gewoon heel veeleisend zijn.

Goed contact tussen ouders en leerkrachten is belangrijk. Gesprekken worden lastig om te voeren wanneer ouders niet openstaan voor feedback over hun kind of toch echt een ander beeld hebben van hun kind.

De acteurs van DNL zijn gespecialiseerd in deze onderwerpen. Ze laten de valkuilen in gesprekken met ouders zien. Wat gaat er mis? Hoe zou het ook kunnen? Je hoeft zelf niet mee te spelen, maar kunt samen met collega’s input geven hoe je de situatie kunt verbeteren. De acteurs spelen de aangedragen oplossingen terug in de scène.

Een programma met veel vaart waarin je kunt meedenken, meepraten en ervaringen delen met collega’s.

Naast deze interactieve voorstelling voor het hele team hebben we ook deze training voor een kleine groep. Hierin kun je 1-op-1 oefenen met onze acteurs.

"Een eye-opener en toch luchtige workshop & het hoogst gewaardeerde onderdeel van ons event. De acteurs zijn steengoed! Onze gasten zien DNL dan ook graag terug." (Team Campus, InWork event professionalisereing MBO-docenten)
"Louter positieve reacties gehad. Jullie hebben aan de hooggespannen verwachtingen volledig voldaan. Nogmaals onze complimenten!" (Jeroen Goes, Directeur Basisschool de Werkplaats, Bilthoven)
"Een collega kwam na afloop van de workshop naar me toe en zei: Hoe heb je deze mensen gevonden?? Zij zijn echt goed!" (Lotte Hidding, Directeur Don Boscoschool, Lisse)

Facts& Figures

Aanbod:

Interactieve workshop

Doelgroep:

Docenten PO, VO

Thema:

Gesprekken met ouders

Duur:

1-2 uur (langer in overleg)

Kostenindicatie:

Klik op interesse

Aantal spelers:

2-3

Aantal deelnemers:

Min. 15, geen maximum

Extra:

Hand-out met tips

Interesse Interesse