Bent u op zoek naar een muzikale bijdrage die aansluit bij het thema van de bijeenkomst? Firma Reuring, de muzikale tak van DNL, maakt afhankelijk van het thema van de dag muzikale intermezzo's die luchtig, beschouwend, energiek of prikkelend zijn. Op een dag waarop mensen zich moeten concentreren op de inhoud is een verrassend lied een welkome afwisseling.

 

Een lied kan op verschillende manieren worden ingezet op een bijeenkomst.

  • Prikkelende opening van een congres. Een muzikale opening op maat geeft een verrassende start en verbindt mensen op wonderlijke wijze.
  • Muzikale samenvatting. Als de laatste woorden van de spreker(s) zijn gevallen, krijg je de kern van het verhaal in liedvorm getracteerd.
  • Energiek slotakkoord van een bijeenkomst. Op het einde de dag zorgen we voor een energiek, prikkelend of juist feestelijk slotakkoord. Een fijne afsluiting na een intensieve dag.
  • Muzikale aankondiging en nominatie Op speelse en accurate wijze introduceren wij een spreker of een genomineerde. Het biedt hem/haar een warm welkom.
  • Juryrapport in liedvorm Wij herschrijven een juryrapport tot een lied. Hierin kun je een mooie spanningsopbouw maken, een verhaal vertellen over de mogelijke winnaar. En stukje bij beetje kun je de winnaar bekend maken. Het is een sprankelende manier om een prijsuitrijking vorm te geven.

 

 Trailer met playknop Logo Firma Reuring in zwart vlak 2
FIRMA REURING is de muzikale tak van DNL. Bekijk HIER de trailer.

 

Bel: (06) 430 272 00 (Stefan van Wieringen)

Email:

 

Enkele reacties van opdrachtgevers:

Yolanda van Hoorn (Zit met pit!)

"Een zaal vol bewegingstherapeuten, dat is best een uitdaging om daar letterlijk en figuurlijk beweging in te krijgen! En toch is dat wat Stefan met een onwaarschijnlijk gemak voor elkaar kreeg. Samen met zijn collega pianist schudde hij rake samenvattingen van iedere spreker uit zijn mouw en vatte hij aan het einde de hele ochtend samen in een pakkende medley, die iedere deelnemer in de zaal tot in het hart raakte. Prachtig om te zien hoe hij de boodschap vertaalt naar korte maar krachtige liedjes, waarbij de komische noot de boventoon voert".

Annemiek Bos (Tekstnetwerk, beroepsvereniging van tekstschrijvers)

"Jullie daverende rap bracht de deelnemers van onze bijeenkomst in opperbeste stemming. Het slotlied was een treffende samenvatting van de dag en een mooie typering van ons vak. We kijken met veel plezier terug op deze geslaagde dag en hebben ook over jullie optreden zeer positieve reacties ontvangen. Iemand zei: ‘als we na de rap weer naar huis hadden gemoeten, was het nog de moeite waard geweest!’ ".

Julie Vroom (Pharos, Utrecht)

"Je bijdrage was top! Super knap hoe je dat zo improviserend aan elkaar knoopte en zeker op het eind heb je echt een snaar geraakt. Wij kregen veel positieve reacties op de dag en zeker ook op jouw bijdrage, veel dank daarvoor!"

Marjolijn Bonthuis-Krijger (ECP Platform voor de InformatieSamenleving)

"De Safer Internet Day stond in het teken van samenwerken. Een muzikale rap halverwege het anderhalf uur durende debat was Stefan zijn idee, en achteraf precies wat nodig was: iedereen kon even ademhalen, lachen en de aandacht er weer bij pakken voor deel 2. Hij sloot de middag af met een straatquiz. Zeker voor herhaling vatbaar! Een absolute aanrader."

Hans Vellema (Tropenbos International, Wageningen)

"Stefan opende ons symposium op originele wijze en dit zette meteen de toon voor een fijne, ontspannen bijeenkomt. Hij sloot af met een acrobatiek van woorden waarmee hij de kern weergaf wat de revue had gepasseerd, en dat allemaal in het Engels. Bijzonder knap en we hebben veel complimenten gekregen over zijn inbreng. Kortom: een echte aanrader!"

S. van Vugt (Centre for Development Innovation, Wageningen UR)

"Stefan van Wieringen is super goed in het creëren van een positieve ontspannen sfeer tijdens een seminar of workshop. Hij is to the point en geestig. Hij pakt het onderwerp erg goed en snel op en kan er ter plaatse een lied van maken. Hij is echt geweldig goed in het spelen met woorden zowel in het Nederlands als in het Engels. De deelnemers worden helemaal enthousiast en gaan direct mee in zijn flow. Kortom een geweldige aanwinst voor ons seminar."

A. Blom (Alleato, Utrecht)

"Ik mag namens de hele ‘Afscheidscommissie’ spreken: ONTZETTEND BEDANKT voor het mooie lied dat je hebt gemaakt voor onze Slotbijeenkomst! Dankzij jouw lied hebben we na al het lachen en de serieuze stellingen, ook wel hier en daar een traantje weggepinkt. Het was heel bijzonder en ook ontroerend. Met recht dus een verrassing, zoals je van plan was. Bedankt!"

A. van 't Hull (Centre for Development Innovation, Wageningen UR)

"Dank voor de zeer originele en persoonlijke bijdrage aan het seminar dat hebben gehouden ter ere van het afscheid van onze directeur"

G. Leeuwen (voorzitter Zeeuws Steunpunt voor verlies en rouw)

"Ik heb veel bewondering voor de manier waarop je het lied hebt gemaakt en gezongen voor de Lange Jan Awards 2013. We vonden het heel bijzonder!"

 

Overige opdrachtgevers: Centre for Development Innovation Wageningen, Kleurenkapitaal, ThiemeMeulenhoff, AMC Utrecht, Verloskundigsamenwerkingsverband,  GGD Hollands Noorden, Congres Uitgaan en Alcohol, Stichting Kans en Kleur, VGZ Eindhoven, Zeeuws Steunpunt voor verlies en rouw, Alleato, Tropenbos International, ECP Platform voor de InformatieSamenleving, Pharos, Tekstnetwerk, Zit met pit!

Muzikale bijdragen in samenwerking met dagvoorzitter Rob Koops : ABN-AMRO, Alleato, Arcadis, BMC, BMW, Ditmeijers, Ecostream, GeldXpert, Gemeente Amsterdam, Gemeente Amsterdam Zuid-Oost, Gemeente Dordrecht, Gemeente Utrecht, Gemeente Woerden, GGD Midden Nederland, Heras Hekwerk, Interpolis, Intron, Koe & Wei, KPN, Learning Fair, LTO, Nuon, NVO2, Ondernemers Contact Goes, Orde van Advocaten, OVO, PCR, Politie Rotterdam Rijnmond, Provincie Zeeland, RIBW, ROC, Rode Kruis, SDU Utrecht, SER, Sikkens, SNS reaal, Sogeti, Stadsdeel Zuideramstel, Stichting Bevolkingsonderzoek Borstkanker Zuidwest-Nederland – SBBZWN, TiSIL, TMOP, TU Delft, Vitesse, Vrijwilligerscentrale, Vrijwilligersprijs Utrecht, Woningstichting Eerbeek, Xerox, ZLTO, Zon Fruit & Vegetables, Zorgnetwerk Midden Brabant.