Organiseert u een speciale dag maar u mist nog een geslaagde aftrap, een theatraal intermezzo of afsluiting? Laat u dan door de amuses van DNL verrassen en prikkelen. Amuses kunnen op theatrale wijze de inhoud van de dag aan het publiek teruggeven. Ze zijn licht, confronterend of juist humoristisch, en laten deelnemers met andere ogen kijken naar het thema van de dag.

 

DNLtheatercollectief maakt een bijdrage op maat. En is afgestemd op het doel van de organisatie en de behoeften van de deelnemers. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek over de mogelijkheden.

 

Bel: (06) 430 272 00 (Stefan van Wieringen)

Email:

 

"Het mooiste theater
is een overval op je verwachtingen"

 

 

Opdrachtgevers oa.: Auris, Centre for Development Innovation Wageningen UR, Centrum voor Jeugd en Gezin, Centrum Criminaliteitspreventie Veiligheid, Julius Centrum, GGD Gooi & Vechtstreek, Project Boete of Kanskaart Flevoland, Primo NH, Stadsdeelkantoor Slotervaart, Hogeschool van Amsterdam, Woningbouwvereniging Parteon, Stadsdeelkantoor Haagse Hout, Trimbos instituut, GGD Midden Nederland, Onderwijszorgcentrum.

Reacties van opdrachtgevers

A. van 't Hull (Centre for Development Innovation, Wageningen UR)

"Dank voor de zeer originele en persoonlijke bijdrage aan het seminar dat hebben gehouden ter ere van het afscheid van onze directeur"

H. Letter, Letter Communicatie (Congres Veilig Wonen/Veilige buurt, CCV)

"We waren erg tevreden over jullie bijdrage op het congres. Overigens was ik ook erg onder de indruk van hoe jullie de dagvoorzitter aankondigde en de speech die later praktisch ter plekke is neergezet. Ook in de evaluatieformulieren zie ik veel positieve reacties terugkomen over jullie bijdrage aan het congres. Wat mij betreft dus een geslaagde performance en voor herhaling vatbaar!"

C. Akkerman (symposium Verloskundig Samenwerkingsverband)
"We hebben veel positieve reacties gehad op jullie optreden. Een leuke mix van sketch/muziek etc. En een prima aanvulling op het programma."

M. Bruins (symposium Auris)
"Ik ben zeer tevreden over de hele middag. Jullie bijdrage functioneerde als smeerolie en heeft een belangrijke bijdrage aan de sfeer geleverd. Zeker met de korte voorbereidingstijd hebben jullie een prestatie neergezet! Wat ik zelf nog zeer plezierig vond, is dat ik met jullie tussendoor kon overleggen hoe we onverwachte zaken konden oplossen."

I. Dieters, congresmanager Primo NH
"Ik heb alleen maar leuke reacties gehoord over jullie bijdrage. Ik was zelf ook erg tevreden maar dat wist je al. Nogmaals bedankt voor jullie leuke, gepaste en creatieve bijdrage!"
J. Lammers, Trimbos instituut
“We kijken terug op een geslaagd congres. We hebben veel positieve reacties ontvangen. En daar heeft jullie act zeker aan bijgedragen. Ik vond het een hele leuke en originele openingsact. Het zette duidelijk de toon van het congres, zowel inhoudelijk als wat betreft de sfeer. Verschillende keren is tijdens het congres door de sprekers verwezen naar jullie act en jullie statement. Ik vond het zeer geslaagd.”
H. Krijgsman, Projectleider maatschappelijke stages
"ik vond het theater dat jullie verzorgden erg leuk en levendig. Het was, gezien de vele reacties (soms zelfs verontwaardigd) erg herkenbaar!"
E. Verweij, Opvoedwinkel Wijchen
"Bedankt voor jullie hele leuke bijdrage aan geslaagde middag voor het nieuwe Centrum voor Jeugd en Gezin!"
D. Noordhoff, UVA-HVA
"Hartelijk dank voor jullie bijdrage! Goede binnenkomer, knappe eind-act. We terug kunnen kijken op een geslaagde middag en ben tevreden. Dat bleek ook uit commentaar van bezoekers."