Just Like me is een energieke interactieve voorstelling over Sociale media & Gaming inclusief een nagesprek met de acteurs.

 

De voorstelling gaat over de rol van sociale Media in het leven van jongeren en de invloed daarvan op de onderlinge verhoudingen en vriendschappen. Over wat echt is en wat niet. Over de dunne lijn tussen een grapje en bewust iemand bashen. Over het helemaal opgaan in de 'realiteit' van gamen en de mogelijke gevolgen. Wanneer is gamen meer dan 'gewoon een spelletje'?

 

Just Like Me vertelt het verhaal van 3 jongeren. De goede vrienden Stijn en Mo én Charlie; het nieuwe meisje op school. Social media speelt een grote rol in haar leven en is bepalend voor haar identiteit. Charlie is populair…online tenminste. Haar komst én het gamegedrag van Stijn, zetten de onderlinge verhoudingen op scherp.

 

Just Like Me is herkenbaar en toegankelijk voor de leerlingen. De voorstelling confronteert ze met hun eigen visie op sociale media en gaming én hoe daar mee om te gaan, zonder belerend te zijn. Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek met de acteurs, waar in alle openheid verder wordt ingegaan op de dilemma’s.

 

Just Like Me zet op een inspirerende manier het thema Sociale Media & Gaming op de kaart. Het is daarmee de perfecte start van een schoolproject voor eerste en tweede klassen binnen het Voortgezet Onderwijs.

 

Klik hier voor Boekingen & informatie

 

Naast voorstellingen voor jongeren spelen we ook voorstellingen speciaal gericht op ouders. Voor meer informatie klik hier