Voor het VO en we hebben een variant voor het BO groep 6-7-8.

 

Hoe houd ik mijn kind bij de les in tijden van multitasking

en andere afleidingen?

 

Naast de ouderavond My Life Online verzorgen wij de avond Mindful media i.s.m. met een spreker van Bureau Jeugd en Media. De spreker gaat op deze avond dieper in op de vraag: Wat is media-opvoeding en wat is mediawijsheid? En hoe begeleid je je kind hierin. Ook gaat de spreker in op de achtergrond en de laatste ontwikkelingen van sociale media. Het programma van DNL en BJ&M is goed op elkaar afgestemd. De twee acteurs van DNL en de spreker wisselen elkaar meerdere malen af. Kortom een afwisselende en zeer informatieve avond.

 

Werkwijze DNL

We laten de valkuilen zien die leiden tot misverstanden en conflicten. Tussentijds vragen we aan het publiek om tips: “wat zouden jullie doen?”. Vervolgens spelen we de aangedragen oplossingen terug in de scène. Daarnaast gaan we met ouders in gesprek. Wat was nu werkelijk het probleem? En wat zijn mogelijke oplossingen in dit soort situaties? De voorstellingen hebben veel vaart en humor waarin ouders kunnen meedenken, meepraten en meelachen!

 

Mindful Media play knop low res

Sfeerimpressie ouderavond

 

Klik hier voor praktische info voorstelling.

Klik voor boekingen & algemene informatie.

Of bel (06) 430 272 00  (Stefan van Wieringen)

 

Reacties op onze voorstelling

Uit de nieuwsbrief van Herman Jordan Lyceum, Zeist.
"Ruim 400 mensen – ouders, leerkrachten en ondersteunend personeel van het Herman Jordan Lyceum in Zeist  –  kwamen naar het Figi Theater om te genieten van een bijzondere en interactieve voorstelling. DNL en Bureau Jeugd en Media gaven de aanwezigen veel stof tot nadenken en boden handreikingen om op een praktische manier pubers te helpen om met alle ver- en afleidingen om te gaan. En dat zonder de vele positieve kanten van de sociale media uit het oog te verliezen."

C. Sanden en E. Vriens (gemeenschappelijke oudercommissie Bergen op Zoom)
"We hebben een geweldige thema-avond gehad over Mindful media, verzorgd door DNL in samenwerking met Bureau Jeugd en Media. De avond werd door de ouders als zeer de moeite waard beoordeeld! Kortom, we kijken met een grote glimlach terug op deze informatieve en humorvolle avond."
E. Heine (leerlingbegeleider, Bertrand Russell College)

"Wij kijken terug op een harstikke leuke, leerzame en informatieve ouderavond. We waren zeer tevreden. Jullie optreden was theatraal ook goed opgebouwd met lekker veel humor."

G. Siertsema (Ouderraad Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert CSB)

"Heel veel dank voor jullie performance. Het was onovertroffen. Ik kreeg alleen maar zeer positieve reacties. Ouders waren zeer enthousiast en vonden dat hen een spiegel werd voorgehouden. Jullie hebben veel los gemaakt. Wat ons betreft dus een enorm geslaagde avond!"