De ouderavonden voor het voortgezet onderwijs zijn geschikt voor elk schooltype (elk schooltype: VMBO-HAVO-VWO)

  • Mindful media (sociale media & afleiding/multitasken)
  • Alcohol en blowen
  • Alcohol

 

Duur ouderavond

1 uur 45 minuten (excl. pauze, is niet noodzakelijk maar kan in overleg halverwege worden ingepland).

 

Kosten

Stuur ons even een mail en u krijgt een compleet overzicht van de kosten. Wilt u van te voren een prijsopgave incl. alle kosten, laat dat even weten. Dan sturen we u een offerte op maat.

 

Uitvoering

2 acteurs van DNL en een spreker van Bureau Jeugd & Media of een voorlichter van bijvoorbeeld een GGD.

 

Maximum aantal ouders

Er is geen beperking voor het aantal ouders waarvoor wij spelen, mits de versterking in de zaal en de zichtbaarheid voldoende zijn (podium en scherm). DNL heeft veel ervaring met het optreden voor grotere groepen ouders.

 

Techniek

Wij nemen 2 headsets mee die we op de zaalinstallatie willen aagendaansluiten. De spreker heeft een draadloze microfoon nodig en neemt een presentatie mee op USB-stick, voor op een scherm-beamercombinatie (ook geluid). Mail ons als u de volledige technische eisen van de voorstelling wilt ontvangen.

 

Ondersteuning
We hebben voor de organisatie van de avond een voorbeeldtekst voor de uitnodiging en beeldmateriaal dat gebruikt kan worden voor uitnodiging en publiciteit.

 

Komen kijken?
Wilt u een keer komen kijken bij u in de buurt? We spelen wekelijks door heel het land. Kom gerust een keer kijken. Kijk op de agenda of bel/mail ons of er nog speeldata bij zijn gekomen.

 

Meer informatie & boekingen

Klik hier