De theatervoorstellingen van DNL gaan over persoonlijke en maatschappelijke thema’s. De voorstellingen zijn geschikt voor verschillende leeftijden. Door plezier, participatie en interactie, daagt DNL het publiek uit een eigen mening te vormen en spannende ervaringen op te doen.
 
 

 

Wanna go out? Speciaal op verzoek van scholen die zowel alcohol én drugs aan de orde willen stellen is er de voorstelling Wanna go out? Deze voorstelling is een variant op de voorstelling LAM! Maar naast alcohol komen ook zaken als XTC, GHB en blowen aan bod. Zowel in de voorstelling als in de nabespreking. Kijk bij LAM! voor een indruk van de voorstelling en vraag naar de mogelijkheden van deze variant.

 

DNL heeft onder andere gespeeld op: Over Y-college (Amsterdam), Coornhert Gymnasium (Gouda), Anna van Rijn college (Nieuwegein), Kalsbeekcollege (Woerden), Econ. College (Maarssen), Veenland College (Vinkenveen), Welland College (Montfoort), Chr. College (Zeist), De Baanbreker (IJsselstein), Chr. Lyceum (Veenendaal), Schoonoord College (Doorn), Casparus college (Weesp), Savornin Lohman (Hilversum), SG Hilfertsheem Beatrix (Hilversum), Willem de Zwijger College (Bussum), Vechtstede College (Weesp), Alberdigk Thijm College (Hilversum), Vituscollege (Bussum), Nicolaas Lyceum (Amsterdam), SG Huizermaat (Huizen), Hilfertsheem-Beatrix (Hilversum).