Theater is mijn liefde en mijn leven. Het is fantastisch om artistieke én educatieve voorstellingen te maken en ontzettend inspirerend om te zien hoe mensen groeien door bezig te zijn met theater op zowel speltechnisch als op persoonlijk gebied.

 

DNL is voor mij een frisse werkplek, waar ik met prettige en gedreven mensen samenwerk. Een plek ook waar ik mijn creativiteit kwijt kan en inspirerende, prikkelende en een tikkeltje eigenwijze theatervoorstellingen kan maken.

 

Wat doe ik nog meer?

 

Jongeren
Ik werk erg graag met en voor jongeren, oa. als regisseur & docent op de jongerentheaterschool JTR in Tiel en op jeugdtheaterschool Het Ruim in Harderwijk. Ik geef toneellessen en maak voorstellingen met de jongeren. Het mooie aan dit werk is dat ik langdurig met jongeren werk en ze zo help om de (basis)vaardigheden voor spel te verbeteren.
Ook geef ik voor verschillende culturele instanties diverse workshops aan jongeren op scholen, waarbij ik vooral improvisatieworkshops geef. Dit doe ik overigens ook voor bedrijven.

 

Acteren & regisseren
Ik ben acteur bij verschillende gezelschappen die voorstellingen maken voor kinderen én jongeren. In Utrecht speel ik bij Theatergroep STOUT in de voorstelling Trotser en in Zwolle speel ik bij theatergroep MonkeyMonkey in de voorstelling De Kleine Kapitein.
Naast het acteren werk ik als freelance regisseur. Ik regisseer zowel jongeren als volwassenen. Momenteel doe ik dit voor Theaterhuis Wild Zwijn te Putten, waar ik met 8 vrouwen, op locatie, de voorstelling Veluwse Vrouwen maak.